Formatii nunta sunt foarte multe, dar una singura ti se potriveste

De ce sa optezi pentru instrumente live ?

formatia-ciprian-danEvenimentele private care necesita formatii nunta ,gen nunti botezuri, cununii,turta, onomastica si zi de nastere au o importanta mare in viata fiecaruia dintre noi , motiv pentru care trebuie organizat de-a fir a par, muzica, fiind un detaliu extrem de important in buna desfasurare a acestora .

Muzica live cantata de formatii nunta este mult mai antrenanta decat cea pusa de un dj pentru care in plus solistii/instrumentistii care transmit direct de pe scena catre toti invitatii dvs. toata energia muzicala cu fiecare piesa/ nota muzicala in parte.

Instrumentistii din formatii nunta aduc un mare plus de energie prin alaturarea pe scena alaturi de solisti . Acestea completeaza perfect solistul/solista facand actul artistic sa fie unul de calitate.

Instrumentele creaza atmosfera incendiara

Cu ajutorul instrumentistilor putem canta la nunta orice . Primirea invitatilor cat si marcarea fiecarui moment cheie al evenimentului se fac de catre instrumentisti astfel incat niciun moment placut al evenimentului nu trece neobservat.

La orice tip de eveniment instrumentele live imbunatatesc vizibil atmosfera !

Chiar si in parcurile publice atunci cand apar instrumentisti live in locurile special amenajate se strang oamenii pentru a-i admira/asculta !

Si cum sa nu-ti fie drag sa ii asculti cand sunt atat de bine pregatiti! Cum sa nu ii admiri cand sunt atat de veseli si emana atata voie buna in jurul lor !
Cine nu si-ar dori sa poata avea instrumente live la evenimentul lui?
Dar nu toata lumea isi permite !

De ce negativele nu sunt acelasi lucru ca si instrumentele live

Solista cu negativ nu e acelasi lucru cu o formatie live
Formatie = ansamblu, echipa

Multi dintre voi alegeti soliste cu negative care vin cu un simplu stick ! Cum ar putea un stick sa inlocuiasca 2, 3 sau mai multe instrumente?

Cum ar putea un simplu stick sa emane acea voie buna pe care ar emana-o instrumentistii live?
Desi pe mediul online se vehiculeaza foarte multe asa zise formatii care canta cu stikul , cu negative noi nu le putem numi formatii .
O formatie este compusa din mai multi membri nu dintr-o solista si un stick!
Dar bineinteles, pentru persoanele cu buget redus este ok si un dj cu o solista, fara instrumente!

Grija mare la buget! 

Oferta noastra aici  

Te poti pacali foarte usor daca nu cercetezi piata inainte ! Noi de exemplu avem preturi incepand de la 1600 euro cu discount 50% duminica sau in orice alta zi inafara de sambata sau in extrasezon (noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie, martie, aprilie + posturile de peste an ) ! Preturile sunt bineinteles pentru formatie cu instrumente live ,solista si sonorizare cu dj si lumini!

Adaugarea instrumentistilor la linia melodica este foarte importanta.

ciprian-dan-acordeon-voceinstrumentist-orga gabrieltoba formatii nunta

cerere-oferta-muzica