DJ si solist/a la evenimentul tau pentru o petrecere de neuitat

Ai un eveniment in viitorul apropiat si ai nevoie urgent de o solutie muzicala, dar nu doresti o formatie intreaga? DJ si solist/a este solutia ideala!

Daca iti doresti simplu un DJ cu un/o solist/a cu negative ai nimerit unde trebuie. 

 

Pentru orice eveniment ai nevoie de un sistem de sonorizare profesional și de un sunetist/DJ&MC 

În funcție de numărul de invitați de dimensiunea salonului în care se va desfășura nunta, botezul etc. și bineînțeles de bugetul alocat, vom stabili ce sistem de sonorizare v-ar trebui .

Anca si Bogdan se pot prezenta ambii la evenimentul tau ,atat impreuna cat si separat. Alaturi de un DJ, acestia iti garanteaza o petrecere de vis.

Formula DJ si solist/a este perfecta pentru evenimentele care au loc in cursul saptamanii, pentru evenimentele de duminica, pentru zile de nastere, zile de nume, petrecere de botez, cununie civila, celebrarea oricarui moment important din viata ta.

Pentru un show complet și o atmosferă plăcută mai puteți solicita și lumini.

Fumul greu este de asemenea optional, dar aduce un plus de mister evenimnetului. 

Formula DJ si solista este formula magica a evenimentelor mici si mijlocii!

Un DJ si o solista sau un solist pot face fata cu brio intregului eveniment, incingand in permanenta ringul de dans. 

Un DJ si o solista nu inseamna formatie live, dar canta live doar ca pe negative. Solistul sau solista canta live cu vocea negativele. DJ-ul este cel care vine in completarea programului muzical alaturi de solisti. 

Formula DJ si solist/a iti poate oferi atat acces la muzica usoara cat si la folclor. Poti combina solist si solista si DJ, solist si DJ, solista si DJ. Poti opta si doar pentru un DJ cu lumini si fum care sa le tina piept invitatilor tai. 

Echipa cu care colaboram pe partea de  DJ este oferita de KDJ Entertainment si este o echipa de pomina. 

KDJ Entertainment s-a infiintat acum aproximativ 10 ani si de atunci se bucura de succesul pe care l-a dobandit printre DJ-ii renumiti.

Alege dintre Anca si Bogdan si in functie de disponibilitate acestora, gandeste-te la numarul de programe pe care vrei sa il ai la eveniment si contacteaza-ne.