Contact si rezervari formatie muzica nunta

[row]
[span12]

 

[/span12]
[span4]

 

Date de Contact si rezervari

Artisti formatie muzica populara

Asteptam cereri de oferta pentru zona Bucuresti Ilfov dar ne deplasam si in toata tara la cerere. Echipa noastra ofera servicii complete formatii muzica nunta sau botez. Cereti detalii suplimentare telefonic sau pe email!
[address]
Bucuresti,
Telefon: 
0773.753.234 Anca

0770.103.904  Ciprian Dan

Email: rezervari@ancachirvase.ro
[/address]

[/span4]
[span8]

Contact form


[/span8]
[/row]

4 comentarii la „Contact si rezervari formatie muzica nunta

  1. Sunteti o echipa perfecta, ne-ati fascinat din prima secunda, pur si simplu atunci au disparut toate emotiile si grijile din ziua nuntii noastre. V-am ascultat live toata seara, am dansat pana la epuizare, a fost spectacol, a fost show, atmosfera a fost incinsa de la prima melodie pana dimineata, la rasarit. Si acum sunt intrebata de voi dragelor Anca, Cristina ati fost la inaltime, Vera ai cucerit, de-a dreptul profesioniste. Colaborarea, sonorizarea, aparitia ireprosabile, sunteti minunati. Va recomand cu sufletul deschis pentru ca ati facut ca nunta noastra sa fie ireal de frumoasa. Va multumesc, va felicit si va urez succes, deja prezentati interes si pentru alte cupluri care s-au antrenat pe muzica voastra. Va pup cu drag. Pentru cei care vor sa se simta speciali in orice eveniment, recomand: https://www.ancachirvase.ro/ https://www.facebook.com/anca.chirvaseoprea http://formatienunti.com/ si pentru cei care inca vor sa mai pastreaza traditia, ca plecarea de la parinti, din casa parinteasca, sa fie randuita ca la romani si sa pasesti in viata de familie, recomand un lautar desavarsit, pe Ciprian Dan: https://cipriandanmusic.wordpress.com

    1. Iti multumim din suflet draga noastra si speram sa nu va dezamagim niciodata! Asta este tot ce ne dorim ! Sa fim pe placul fanilor nostri mereu, sa le cantam la toate evenimentele din familie si pana la urma sa ajungem sa fim o familie mare unita prin muzica si voie buna!!!!

  2. Va multumim din suflet❤…..Am avut o nunta si o ciorba de potroace de neuitat . Sunteti echipa perfecta pentru orice eveniment ..Faceti parte din familia noastra dragilor si deja astept botezul ..Va iubim mult si mii de multumiri ..

  3. Va multumim enorm …Ati fost peste asteptarile tuturor ..Am avut o nunta si o ciorba de potroace de neuitat …Faceti parte din familia noastra dragilor si deja astept botezul…Va iubim mult ….Recomand aceasta indragita formatie cu incredere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *