Blog

Alege corect formatia pentru nunta ta !

Formatii nunta ideale 

Nunta voastra va fi unul dintre principalele evenimente importante ale vietii . Cu siguranta vreti ca totul sa iasa perfect pana la cel mai mic detaliu . Formatia de muzica sau band-ul live (Formatii nunta) care va canta la nunta voastra trebuie aleasa pe spranceana . 🙂

Bineinteles, conteaza mult gusturile voastre muzicale, dar si mai mult conteaza gusturile invitatilor vostri . Asadar faceti-va o lista cu invitatii si ganditi-va pentru fiecare in parte cam ce gen de muzica prefera , adunati si faceti media 🙂 . Bun...rezultatul final trebuie sa oglindeasca formatia aleasa de voi . 

O formatie care contine instrumentisti live, solisti de muzica de petrecere, solisti de folclor, solisti de coveruri, dar si DJ este cu siguranta ideala oricarui eveniment .

Daca aveti o astfel de formatie la nunta cu siguranta toti invitatii vor avea timpane incantate si picioarele lor vor dansa toata noaptea . 

Iata 10 sfaturi pentru sortare formatii nunta ideale: 

1. Inainte de a vă alege formația trebuie sa cereți un demo relevant pentru a vă face o idee.

2.O persoană care cântă cu negative nu este o formație live, deci trebuie să țineți cont de aceste aspecte și să comparați prețurile cerute.

3.O formație pentru a fi numită formație live, trebuie să conțină instrumente muzicale, adică să existe un acordeonist/ saxofonist/clarinetist/viorist/naist/organist/tambalist etc.

4. Aflați care este repertoriul muzical al formației

5.Trebuie să stabiliți componența formației care va participa la eveniment.

6.Trebuie să vă asigurați că formația aleasă dispune de suficientă aparatură pentru a acoperi capacitatea salonului/restaurantului ales.

7.Cereți sfatul și prietenilor/familiei în legatură cu repertoriul formației.

8.Stabiliți orele programului și eventualele taxe pentru depășirea termenului.

9.Comunicați formației lista cu melodiile preferate și mai ales melodia pentru dansul mirilor.

10.Dupa alegerea formatie discutati detalii legate de desfasurator si repertoriu cu reprezentantul formatiei inainte de inceperea evenimentului. Astfel profitati din plin de petrecere fara sa va mai ganditi la detalii de organizare/repertoriu/desfasurator .

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *