Blog

Alege corect formatia pentru nunta ta !

"Recomandări formații nuntă" sau "Ce formație de nuntă îmi recomandați "?

Formația de nuntă și soliștii trebuie să vă fie pe plac (search recomandări formații nuntă) !

Formatii nuntă ideale 

Nunta voastră va fi unul dintre principalele evenimente importante ale vieții . Cu siguranță vreți ca totul să iasă perfect până la cel mai mic detaliu . Formația de muzică sau band-ul live (Formatii nunta) care va cânta la nunta voastră trebuie aleasă pe sprânceană . 🙂

Bineinteles, conteaza mult gusturile voastre muzicale (un search după recomandări formații nuntă vă poate ajuta), dar și mai mult contează gusturile invitaților voștri . Așadar faceți-vă o listă cu invitații și gândiți-vă pentru fiecare în parte cam ce gen de muzică preferă , adunați si faceți media 🙂 . Bun...rezultatul final trebuie să oglindească formația aleasă de voi după criterii recomandări formații nuntă si dupa repertoriu . 

O formație care contine instrumentiști live, soliști de muzică de petrecere, soliști de folclor, soliști de coveruri, dar si DJ este cu siguranță ideală oricărui eveniment .

Daca aveți o astfel de formație de nunta cu siguranță toți invitații vor avea timpane încântate și picioare dănsărețe! . 

Când căutați pe google "Recomandări formații nuntă" sau "Ce formație de nuntă îmi recomandați "? nu vă lăsați păcăliți de primele rezultate! Acelea sunt reclame plătite iar în spatele lor nu e neapărat o formație de nuntă profesionistă! Verificați cu atenție ți recomandările acelei formație nuntă de pe facebook sau de pe alte forumuri.

10 sfaturi pentru sortare formații nuntă ideale/recomandări formații nuntă !

1. Inainte de a vă alege formația trebuie sa cereți un demo relevant pentru a vă face o idee.

2.O persoană care cântă cu negative nu este o formație live, deci trebuie să țineți cont de aceste aspecte și să comparați prețurile cerute.

3.O formație pentru a fi numită formație live, trebuie să conțină instrumente muzicale, adică să existe un acordeonist/ saxofonist/clarinetist/viorist/naist/organist/tambalist etc.

4. Aflați care este repertoriul muzical al formației

5.Trebuie să stabiliți componența formației care va participa la eveniment.

6.Trebuie să vă asigurați că formația aleasă dispune de suficientă aparatură pentru a acoperi capacitatea salonului/restaurantului ales.

7.Cereți sfatul și prietenilor/familiei în legatură cu repertoriul formației.

8.Stabiliți orele programului și eventualele taxe pentru depășirea termenului.

9.Comunicați formației lista cu melodiile preferate și mai ales melodia pentru dansul mirilor.

10.Dupa alegerea formatie discutati detalii legate de desfasurator si repertoriu cu reprezentantul formatiei inainte de inceperea evenimentului. Astfel profitati din plin de petrecere fara sa va mai ganditi la detalii de organizare/repertoriu/desfasurator .

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *